admin@yayasanuniti.org

Bantuan ibu tunggal

Beliau Baru kerja 5 hari, Duit di tangan memang tiada.Bekalan makanan dah habis ..anak2 lapar nak makan .Terpaksa pinjam duit boss tempat kerja baru sepuluh inggit untuk beli makanan anak2 .????

Ni kisah Ibu tunggal anak 7 orang ..????
Baru 3 bulan menyewa di Seremban 2 ..
Deposit rumah rm 1500 pun belum dapat setelkan ...
Tuan rumah bagi masa cukup bulan ni..
Motor pun dah kena tarik ..????
Pergi kerja terpaksa jalan kaki . 
Anak2 masih tak sekolah semenjak pindah sini dari bulan april ...????
Hidup dalam keadaan serba kekurangan..tiada apa2 pun dalam rumah. .tak tahulah macamana mereka hidup selama ni????

#maaf alamat dan no tell tidak dapat kami update kan disini dan kami juga terpaksa menutup muka2 anak2 kerana menghormati permintaan beliau..


Your message will be sent directly to Ubantu Admin